UVJEREN U PODRŠKU

Brkić: Počašćen sam kandidaturom Domoljubne koalicije i Mosta

22.02.2016 u 23:10

Bionic
Reading

Milijan Brkić kojega će stranački mu kolega, šef HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko predložiti za novog ministra branitelja, poručio je da je počašćen tim prijedlogom te da je riječ o časnoj dužnosti časne hrvatske populacije branitelja

'Stranka je donijela odluku, počašćen sam prijedlogom stranke odnosno Tomislava Karamarka. To je časna dužnost časne hrvatske populacije branitelja. Ako budem izabran u Saboru zastupat ću interese branitelja, onih koji su stvarali hrvatsku državu', rekao je Brkić čije riječi prenosi N1 televizija

Upitan ima li podršku MOST-a, odgovorio je: 'Ne bi ni došlo do ove kandidature bez suradnje' te ustvrdio 'da se nisu ranije protivili tome, i da su to sve nagađanja'.

'Počašćen sam kandidaturom od strane Domoljubne koalicije i MOST-a nezavisnih lista, a ako i kad budem izabran, moći ću komentirati prve poteze', rekao je Brkić, kojemu je zbog plagiranja Visoka policijska škola poništila diplomski rad, a Upravni sud je ukinuo rješenje Visoke policijske škole, ali zbog proceduralne pogreške.

Podsjetimo, sutkinja Tamara Bogdanović, podsjetimo, rješenje je poništila zbog proceduralne pogreške jer je odluku u ime Visoke policijske škole donio dekan, a ne stručno vijeće koje je to trebalo učiniti po Pravilniku. U svom obrazloženju sutkinja je navela i kako se vidi da je Brkić 70 posto diplomskog rada prepisao, ali da je za poništenje odluke Škole presudna proceduralna pogreška.