PROMETNA NESREĆA

BMW-om preletio tračnice, šest osoba ozlijeđeno

07.12.2011 u 18:45

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18 sati na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu sudarila su se tri automobila pri čemu je ozlijeđeno šest osoba, priopćila je zagrebačka policija

Nesreća se dogodila kod benzinske postaje Crobenz u smjeru zapada, a promet je preusmjeren Cimermanovom prema Savskom mostu.

Do nesreće je došlo kada je BMW zagrebačkih registarskih oznaka vozeći se iz smjera rotora preletio preko tramvajskih tračnica i živice te udario u Fiat Tempru koji je vozio prema rotoru.

U Fiatu je bilo troje djece (dječak i dvije curice) te njihovi baka i djed koji je upravljao automobilom. Kako nam je rekao očevidac, djed je zadobio udarac u prsa, a baka je bila u šoku.

Zasad nije poznato zašto je vozač BMW-a skrenuo s ceste. Prema izjavi očevica, vozač je u 20-tim godinama, navodno nije bio vezan, te je zbog siline udarca bio odbačen na suvozačevo mjesto.

Prvi su mu u pomoć priskočili radnici benzinske postaje Crobenz, kod koje se i dogodila nesreća. U prvi trenutak vozača su pronašli bez svijesti. Kasnije je htio izaći sam iz automobila, no spriječili su ga do dolaska Hitne pomoći. Svi ozlijeđeni prevezeni su na Rebro, a težina ozljeda zasad nije poznata. U nesreći su oštećena još tri automobila.