OBJASNIO LOŠ DAN

Bilić nakon norveškog užasa: Ne palite alarm!

02.06.2012 u 23:11

Bionic
Reading

Izbornik Bilić je nakon neuvjerljive igre hrvatske reprezentacije iskreno priznao da je momčad izgledala loše te ponudio svoje objašnjenje 'crne rupe' u Oslu

Hrvatska je nastupila bez Modrića i Ćorluke, a osim toga Bilić razlog vidi i u delikatnoj fazi priprema.

'Nije bilo dobro, ali za naše izdanje postoje objektivni razlozi. Nakon žestokog rada igračima su teške noge, a nedostajala su nam i dva izuzetno važna igrača', prenose izbornikove misli Sportske novosti.

'Igrali smo sporo, bez neophodne agresije i napravili smo prevelik broj tehničkih pogrešaka. Norveška nije nimalo bezazlen protivnik, ali je daleko od kvalitete koja nas očekuje na Euru', iskren je Bilić nakon zadnje pripremne utakmice na čelu reprezentacije.

'Ne, nije vrijeme za paljenje alarma. Imamo još vremena i nastavit ćemo raditi kao na pripremama gdje smo izgledali odlično. Zaliječit ćemo Modrićevu virozu, sanirati ozljede i vjerujem da će onda sve biti u redu.'

Pohvalio je i učinak svojih aduta s klupe.

'Eduardo je ponovno dokazao da je naš najbolji realizator, a Vukojević je donio čvrstinu u vezni red', završava izbornik epizodu iz koje treba izvući pouke i na Euru je gurnuti duboko u zaborav.

Golovi iz Osla