ZAPEO RESTART

Koaliranje s Mostom posvađalo tek formiranu koaliciju: Bernardić kaže da Beljak laže, Grmoja: Beljak to radi po nalogu Plenkovića

11.05.2020 u 09:29

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić je na Facebooku velikim tiskanim slovima napisao da je laž vijest koju je Večernji list objavio na naslovnici, a na kojoj se navodi da je njegova stranka nudila koaliciju Mostu

Ta tiskovina piše da je predsjednik HSS-a Krešo Beljak prije mjesec dana u dogovoru s Bernardićem ispitivao mogućnost okupljanja svih ideološki raznorodnih stranaka kojima je zajednički nazivnik borba protiv HDZ-a, uključujući i Most.

'Predložio sam to i Nikoli Grmoji i Boži Petrovu, ali to je s podsmjehom odbačeno, što je jasno jer je riječ o neostvarenim HDZ-ovcima', kazao je navodno Beljak za Večernji list zaključujući da mostovci 'nikad nisu ni pomišljali na bilo koju drugu priču osim HDZ-a'.

Informaciju o pregovorima demantirali su i iz Mosta.

'Ako je Krešo Beljak tako nešto rekao onda laže i to radi po nalogu šefa HDZ-a Andreja Plenkovića kojemu je HSS već dao svojedobno svojih pet potpisa kad je trebalo. Beljak sada takvim istupima ruši i svoju novu koaliciju u koju je ušao. Most nikada ne bi išao na izbore niti sa SDP-om niti s HDZ-om i to svi znaju', rekao je Mostov Nikola Grmoja za Večernji list.