PORUKA GLAVAŠEVIĆU

Bernardić: Najgore je kad vas podcijene, a mene su podcijenili četiri puta

15.08.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je izjavu Bojana Glavaševića da još uvijek nema vještinu za izazvanje premijera Andreja Plenkovića. Kaže da je kritiku uvijek spreman prihvatiti, ali ne i destrukciju

'Kritika, pogotovo na stranačkim tijelima, je uvijek dobrodošla, ali destrukcija, rušenje stranke s kojekakvim motivima i špekulacijama da dolazi čak iz drugiha stranaka je nešto što nitko ne može prihvatiti. Nisam vidio što je Glavašević rekao, ali kritiku uvijek podržavam. No ne kad ona prijeđe u destrukciju, kao što smo vidjeli od nekih zastupnika prošlih dana', kazao je Bernardić u u Župi Stenjevec.

Na same riječi Glavaševića rekao je da je 'najgore kad vas netko podcijeni, a mene su podcijenili četiri puta. To vam uđe u naviku, a to nije dobro'.

Osvrnuo se i na sve češće medijske špekulacije da će se bivši premijer i predsjednik SDP-a, Zoran Milanović, kandidirati na idućim predsjedničkim izborima.

'Zoran Milanović je bio hrvatski premijer, ima svoje mjesto u SDP-u i u kontaktu smo. Kada predsjednički izbori budu na dnevnom redu vi ćete prvi znati. U ovom trenutku je bitno da je SDP opet spreman uzeti odgovornost za Hrvatsku, treći puta nakon što je HDZ vodi u jednom lošem smjer. SDP ju je treći put spreman vratiti na put rasta i oporavka', kazao je Bernardić.