BI LI GA PROCESUIRAO DA JE NA VLASTI?

Bajić na Sanaderove optužbe: Ma dajte molim vas!

Bionic
Reading

Bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader na suđenju u slučaju Fimi media ostao je pri tvrdnji da mu je sve podmetnuo i još je jednom iskoristio priliku obrušiti se na svjedoke tužiteljstva i glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, kojem je to sve pomalo apsurdno

'Da sam na vlasti, Mladen Barišić se ne bi usudio lagati niti bi se Bajić usudio podići šest optužnica protiv mene', ustvrdio je između ostalog Ivo Sanader tijekom suđenja.

Bajiću u prilog ne ide činjenica da se unatoč svim sumnjama i javnim prozivkama, Ivu Sanadera pred lice pravde dovelo baš u periodu kada je odstupio s funkcije najmoćnijeg čovjeka u zemlji.
'Ma dajte molim vas', odgovorio je u startu Mladen Bajić u komentaru za portal Politikaplus. Potom se osvrnuo na detalje koji su 'tehničke' prirode i u potpunosti demantirao sve riječi koje je pred sudom izrekao bivši premijer.

'Jedini kriterij za podizanje optužnica jesu činjenice. Znači, zavisno od činjenica donosi se odluka o podizanju optužnica. To je sve. Uopće nije bitno je li netko na vlasti ili nije, zakoni za sve vrijede jednako', kazao je Bajić i potom dodao da više ništa ne želi komentirati na tu temu.