EKSPLOZIJA U VELIKOJ KLADUŠI

Bacio bombu u noćni klub, više od 30 ozlijeđenih

11.05.2014 u 11:04

Bionic
Reading

Nitko od ozlijeđenih u eksploziji ručne bombe u diskoteci u Velikoj Kladuši nije životno ugrožen, a svima je pružena potrebna liječnička pomoć u županijskoj bolnici u Bihaću, prenijeli su tijekom dana mediji u BiH.

Prema dostupnim informacijama, u eksploziji koja je odjeknula u diskoteci 'Ex' u nedjelju nešto prije četiri sata ujutro ozljede je zadobilo više od trideset osoba, a u početku se vjerovalo kako ima i onih koji su teško stradali no iz bolničkih je izvora to opovrgnuto.

Nakon zbrivanjanja u hitnoj pomoći u Velikoj Kladuši, 24 ozljeđenih je prevezeno u bihaćku bolnicu od čega je njih 18 zadržano na daljnjem liječenju.

Glasnogovornik policije Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić izjavio je kako je u trenutku aktiviranja ručne granate u diskoteci bilo pedesetak osoba.

Potvrdio je uhićenje počinitelja, kazavaši kako je napadač E.P. rođen 1984. godine.

Šiljdedić je potvrdio kako je i počinitelj napada ozljeđen te je smješten u bihaćku bolnicu.

Radio VeliKa Kladuša je izvjestio kako je ručnu bombu aktivirala osoba koja je već u policijskim evidencijama kao počinitelj teških razbojstava.

Počinitelj se navodno sukobio s nekim od gostiju u diskoteci nakon čega je izbila tučnjava, tijekom koje je aktivirana granata.