DEMANTIJ IZ B1 PLAKATA

B1 plakati: Poslujemo uglavnom s komercijalnim tvrtkama!

13.07.2010 u 15:55

Bionic
Reading

Tvrtka B1 Plakati čiji je suvlasnik Ante Bebić, demantirala je pojedine navode iz teksta objavljenog danas na tportalu pod naslovom: Luka Bebić težak gotovo šest milijuna kuna

'Kao što smo Vas već obavijestili u reakciji na članak 'Tko još radi s Nevenkom Jurak' objavljen na tportalu 4. veljače o.g., 95% prometa tvrtke B1 plakati čini suradnja s  komercijalnim tvrtkama, a samo 5% suradnja s tvrtkama u državnom vlasništvu, tako da je potpuno netočna tvrdnja da B1 plakati oglasni prostor 'prodaju uglavnom državnim poduzećima'.

Jednako tako, netočna je informacija da je tvrtka B1 plakati na bilo koji način bila vezana uz snimanje serijala 'Urota zrinsko-frankopanska', jer se niti B1 plakati, niti itko od naših suvlasnika, uključujući i Antu Bebića, nikada nisu bavili TV produkcijom.

Što se tiče vikendice našeg člana Uprave Ante Bebića u Tisnom, gospodin Ante Bebić je svoju vikendicu, koju potpuno samostalno financira, počeo graditi u listopadu 2009. godine.

U izgradnju kuće krenulo se tek kada su ishođene apsolutno sve građevinske i ostale dozvole potrebne za izgradnju. U svrhu provjere ovih navoda slobodni ste kontaktirati nadležne organe.

Poslovni uspjeh tvrtke B1 plakati temelji se na dugogodišnjem vlastitom ulaganju u mrežu oglasnih površina, te na kvalitetnoj suradnji s preko 200 kompanija u zemlji i inozemstvu.

Poslujemo od 1998. godine i zajedno s povezanim društvima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji predstavljamo vodeću regionalnu grupu u tzv. ambijentalnom plakatnom oglašavanju.', stoji u demantiju B1 Plakata.