NESREĆA NA DUGOM OTOKU

Automobil sa sedmero mladih sletio s ceste, vozač poginuo

15.07.2012 u 10:51

Bionic
Reading

Teška prometna nesreća zavila je u crno žitelje Dugog otoka. U ranim jutarnjim satima, oko 4.50, Renault Megane zadarskih registracijskih oznaka sletio je s ceste, pri čemu je smrtno stradao 25-godišnji vozač

U automobilu je bilo još šestero mladih. Svi su oni zatražili liječničku pomoć. Prema prvim informacijama iz policije, jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena, dok su ostali još uvijek na medicinskoj obradi i čeka se kvalifikacija njihovih ozljeda. Svi su izvan životne opasnosti.

Također saznajemo da je mladić život izgubio u automobilu koji je u vlasništvu njegovog 56-godišnjeg oca. Očevid nesreće još uvijek traje, nakon čega će biti poznati uzroci koje su do nje doveli.

Ovaj nemili događaj probudio je sjećanje na veliku tragediju koja se u srpnju 2007. dogodila na državnoj cesti koja ide kroz otok Iž. Tada je u provaliju s četvero mladih sletio kombi. Vozač je preživio, a svi ostali putnici u vozilu poginuli. Živote su izgubili Lucija Antunac, Mikela Marijan i Silvio Sutlović, a vozač Jure Pavešić osuđen je na četiri godine i šest mjeseci zatvora.