SVE JE KRIVA BAKLJA

Armada u Stinici čekala Torcidu, a dočekala - pritvor!

20.07.2012 u 21:09

Bionic
Reading

Početak nove sezone domaćeg nogometnog prvenstva odmah je donio prve navijačke nevolje. Armada je čekala torcidu, no umjesto tučnjave dočekala je policijske marice

Novoizgrađeno trajektno pristanište u Stinici, koje povezuje kopno s otokom Rabom, trebalo je u petak navečer biti poprište masovne tučnjave riječkih i splitskih navijača. Armada se, naime, pojavila na platou na kojem uobičajeno stoje automobili i ukrcavaju se za rapski trajekt i u iščekivanju Torcide zapalila baklju.

Bio je to znak da dežurni prometni policajac, onaj koji pazi da na pristaništu ne bude problema s turistima i ulaskom na trajekt, pozove pojačanje. Vrlo brzo u Stinicu se spustilo nekoliko policijskih kombija i Armada je začas odvezena u pravcu Rijeke.

Zasad nije poznato je li u Stinici bila dogovorena tučnjava rapske Torcide i riječke Armade ili je to bila klasična 'sačekuša', no od nereda na kraju srećom ipak nije bilo ništa. Prema podacima kojima raspolaže tportal.hr, riječki navijači kratko su zadržani u Senju, a onda ispraćeni prema Rijeci.