afera srebrnjak

Ana Stavljenić Rukavina nakon puštanja na slobodu hospitalizirana zbog udarca uslijed pada

01.07.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Ana Stavljenić Rukavina primljena je u srijedu uvečer oko 22 sata u KBC Sestre milosrdnice zbog udarca koji je zadobila uslijed pada te joj je pružena medicinska pomoć, doznaje se neslužbeno u četvrtak u toj bolnici

Ozljeda koju je dobila uslijed pada je sanirana. Pregledana je od strane kirurga i neurokiruga te je, kako nije bilo težih ozljeda, puštena kući.

Stavljenić Rukavina koja je je prema pisanju medija hospitalizirana nakon što je pronađena onesviještena u svom stanu u srijedu je uhićena zbog sumnji u korupciju.

Puštena je nakon ispitivanja u sjedištu Uskoka koji je slučaj protiv nje naknadno prepustio zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu.

U aferi ju se sumnjiči da je upravo kao šefica Upravnog vijeća dječje bolnice Srebrnjak zajedno s Bandićevom šeficom stručne službe gradonačelnika Andrejom Šulentić zloupotrijebila položaj pri izboru novog ravnatelja bolnice, a nakon smjene Bore Nogala.

Podsjećamo, jučer su kao najkrupnije zvjerke pali Kazimir Bačić, glavni ravnatelj HRT-a, Milan Lončarić, vlasnik TEŽ-a, Zdravko Krajina i Velimir Žaja, vozači Milana Bandića, Andrea Šulentić, bivša šefica Stručne službe zagrebačkog gradonačelnika, Jelena Čeklić, bivša članica Povjerenstva za davanje u zakup javnih površina, poduzetnik Denis Mohenski, poznat pod nadimkom "kralj Adventa", te Ana Stavljenić-Rukavina, bivša bliska suradnica Milana Bandića.

  • +2
Privođenje Ane Stavljenić Rukavine Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL