OPASNI ARAPSKI CIONISTI

Al Kaida ismijava Obamu

20.07.2010 u 10:02

Bionic
Reading

Drugi čovjek Al Kaide Ajman al-Zavahri u svojoj je internetskoj poruci u ponedjeljak ismijavao američkog predsjednika Baracka Obamu zbog uvjerenosti da će u Afganistanu ostvariti pobjedu.

Al-Zavahri je također rekao kako su arapski čelnici koji su u savezu sa Zapadom štetniji za Palestince od Izraela.

'Siroti Obama dođe u Kabul i obeća kako se talibani neće vratiti na vlast (...) Siroti čovječe možeš li obećati da će se tvoje horde sigurno vratiti u Ameriku?', rekao je govornik koji je zvučao kao Zavahri u audio-snimci objavljenoj na islamističkim web stranicama koje često koristi Al Kaida.

Obama je svoj prvi posjet Afganistanu otkako je postao predsjednik poduzeo u ožujku i u govoru američkim vojnicima rekao kako je siguran da će ostvariti uspjeh u svojoj misiji.

'Ovi arapski cionisti s kojima živimo i smješkamo se jedni drugima (...) su opasniji nego židovski cionisti', rekao je Zavahri govoreći o arapskim čelnicima, saveznicima Zapada.

Zavahri, koji je Egipćanin, izdvojio je egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka zbog njegove blokade granice između Gaze i Egipta koja pomaže izraelskoj blokadi ovog Palestinskog teritorija.

'Tko opkoljava naš narod u Gazi? Zar to nije čelnik arapskih cionista, Hosni Mubarak?'

Ovo je bila najnovija Zavahrijeva poruka od audio-snimke u ožujku u kojoj je veličao dva ubijena čelnika Al Kaide u Iraku.

Pretpostavlja se kako se Zavahri krije u planinskom kraju u blizini granice Afganistana i Pakistana.