DIJANA ČULJAK O UHIĆENJU SUPRUGA

'Ako me pozovu, reći ću što znam - a ne znam ništa'

13.10.2011 u 20:52

Bionic
Reading

Nakon uhićenja Vladimira Šelebaja Selliera na Bregani, njegova uskoro bivša supruga Dijana Čuljak tportalu je rekla da nju policija nije zvala ni na kakvo ispitivanje te da uopće ne zna zbog čega joj je suprug uhićen

HTV-ova urednica Dijana Čuljak Šelebaj i njezin suprug vlasnici su produkcijske tvrtke Core Media. Prema napisima nekih medija, nedavno su otkriveni ključni dokazi da je danas uhićeni Vladimir Šelebaj upravo preko njihove zajedničke tvrtke prao novac.

Nameće se zaključak da je sumnjivo poslovanje Core Media razlog njegova uhićenja te da bi se slična sudbina mogla dogoditi i njegovoj supruzi Dijani Čuljak.

No razlog uhićenja Vladimira Šelebaja javnosti još nije otkriven, a ne zna ga ni Dijana Čuljak. Na naš poziv nervozno se branila od pitanja je li policija, kao suvlasnicom tvrtke, s njom kontaktirala i zvala je na ispitivanje. Ponavljala je da su za poslovanje tvrtki odgovorni direktori te da stoga nema razloga da nju itko poziva u policiju.

'Da je netko smatrao da sam odgovorna, već bi me pozvao na razgovor. Možda će me policija i zvati. Ako me pozovu, reći ću što znam - a ne znam ništa', rekla je Dijana Čuljak ogorčena na napise u medijima za koje smatra da su samo sredstvo pritiska na neke druge slučajeve o kojima nije htjela govoriti, dodala je tek da će 'sve pokazati sudski epilozi'.

Podsjetimo, Šelebaj i Čuljak posljednjih su mjeseci zabavljali javnost prljavim rubljem nakon što su se odlučili razvesti i podijeliti pozamašnu imovinu.

Šelebaj je pisao čak i ministru unutarnjih poslova Tomislavu Karamarku te se žalio da ljubavnik njegove bivše supruge, ravnatelj policije Oliver Grbić, koristi svoje ovlasti da bi mu zajedno s Čuljak uzeo imovinu te da ga prisluškuje.