RENAULT OPTIMIST

Ako izgubite primanja, vraćanje vašeg kredita osigurat će Renault!

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Vaš stari automobil je dotrajao? Obitelj se povećala za novog člana? Kamo staviti još jednu autosjedalicu? Krajnje je vrijeme da svoj premali ili dotrajali obiteljski auto zamijenite sigurnijim, prostranijim i ekološki prihvatljivijim. Nesigurnost radnog mjesta tjera vas na razmišljanje i ustupke?

Ali, ne više! Paket OPTIMIST - jedinstvena Renaultova akcija u sklopu Renault financiranja je novost na hrvatskome tržištu. Renault jedini nudi mogućnost vraćanja kredita za osobna vozila umjesto vas ako izgubite primanja. U slučaju gubitka posla ili bolovanja, jedinstveni financijski paket OPTIMIST jamči nisku fiksnu kamatu te osigurava otplatu kredita.

Akcija OPTIMIST traje od 15. veljače do 31. ožujka 2010. godine i vrijedi za kupce Renault i Dacia osobnih vozila. U okviru financijskog paketa OPTIMIST ugovara se kredit Classic sa Zagrebačkom bankom i polica osiguranja s Croatia osiguranjem.

Saznajte sve o detaljnim uvjetima kredita i financiranja na www.optimist.com.hr. Informirajte se na besplatni telefon 0800 15 16.

Bez straha od neizvjesne budućnosti, možete se upustiti u kupnju novog Renaulta!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi