novo izdanje

Želite vodič kroz crowdfunding na hrvatskom? Evo vam ga besplatno!

29.03.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Pokretač bloga Crowdfunding.hr i platforme Doniralica objavio je (razmjerno) kratki vodič kroz svijet zajedničkog financiranja kojeg možete preuzeti već sad, i to besplatno

Vodič za crowdfunding autorsko je djelo Hrvoja Hafnera, u pitanja i problematiku zajedničkog financiranja putem platformi online vjerojatno najupućenijeg stručnjaka u Hrvata, pokretača bloga Crowdfunding.hr

Vodič su izdali Udruga za razvoj civilnog društva Smart i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, uz financijsku potporu Europske unije i vladinog Ureda za udruge. Koliko nam je poznato, to je prvo takvo izdanje na hrvatskom jeziku.

Na 40 stranica vodiča (21 u PDF izdanju), besplatno dostupnog za preuzimanje (PDF), objašnjeno je što je to crowdfunding, kakve sve platforme zajedničkog financiranja postoje, kako odabrati onu koja odgovara potrebama vašeg projekta te kako pripremiti kampanju korak po korak.

Kako kaže Hafner, u njemu ćete naći 'mnoštvo savjeta, tips&tricks uz seciranje domaćih uspješnica koji do sada nisu nigdje bili objavljeni'.