DOMAĆI WEB

Želite hranu ravno s domaće farme? Ova stranica bi vam mogla pomoći

09.03.2017 u 08:34

Bionic
Reading

Naletjeli smo na domaću web stranicu koja nastoji izravno povezati proizvođače s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s kupcima

Recimo da ste na godišnjem odmoru. Ili jednostavno želite znati gdje u blizini možete probati domaći sir, maslinovo ulje, slanu ribu, domaći pršut ili med. Pa ih kupiti izravno od proizvođača ako vam se sviđaju. 

Pajcek.hr bi vam u tome mogao pomoći. Riječ je o novom internetskom servisu na domaćem webu koja nastoji izravno povezati proizvođače s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s kupcima tako što nudi pregled OPG-ova blizu vaše trenutne lokacije.

Ponuda OPG-ova izložena je po kategorijama (vino, maslinovo ulje, med, sir i mlijeko, meso... Njih ukupno deset.), uz mogućnost izravnog kontakta s proizvođačem radi dogovora oko kupovine. 

Neki proizvođači imaju svježe proizvode povremeno na raspolaganju (recimo, sezonski), dok ih drugi imaju trajno, pa to treba imati u vidu. 

OPG-ovi se, kako stoji na stranici Pajcek.hr, mogu besplatno oglašavati, opet bez potrebe za registracijom. Ako za to nemate vremena ili ne znate kako to učiniti, u tvrtci NymphByte - koja stoji iza ovog projekta - kažu kako će to učiniti za vas.