ZAPOŠLJAVANJE

Zaposlite se u IT sektoru: Ovo su najbolje ponude ovog tjedna

10.07.2023 u 15:33

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u brzoširućem IT sektoru

Posjeduješ snažne analitičke vještine? Brzo i efikasno rješavaš probleme na koje znaš naići? Spreman/na si radite prema fleksibilnom rasporedu? Odlično! Rimac Technology, tehnološka sila koja dizajnira i proizvodi najnapredniju svjetsku automobilsku tehnologiju, zapošljava na radnom mjestu: Equipment Maintenance Controls Technician (m/ž). Nude ti rad na zanimljivim projektima, budžet za edukacije i stručna usavršavanja, mogućnost rada na daljinu, niz roditeljskih beneficija, pet-friendly radno okruženje i koješta drugo. Javi im se do 25. srpnja.

Know Informacijske Tehnologije je mlada, ambiciozna tvrtka osnovana 2017. godine, čiju jezgru čine iskusni stručnjaci s preko 10 godina iskustva u razvoju i implementaciji aplikacija u raznim granama industrije. U svrhu jačanja tima traže pojačanje na poziciji: Junior/Mid Backend Developer (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, pohađanje online edukacija i tečajeva, božićnicu, uskrsnicu i regres, dodatne bonuse, teambuilding aktivnosti i sjajne kolege. Oglas ostaje aktivan do 27. srpnja.

Karlovačka Banka, lokalno pozicionirana hrvatska banka sa dugogodišnjom tradicijom poslovanja, orijentirana prvenstveno na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetnicima, zapošljava Informatičara (m/ž). Pored odličnih uvjeta rada i kolegijalne i opuštene radne atmosfere, novim kolegicama i kolegama nude rad na projektima koji će mladim zaposlenicima pružiti puno relevantnog radnog iskustva. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 25. srpnja.

Tvrtka PRotOK bavi se izradom informacijskih sustava zasnovanih na GIS tehnologiji od 1991. godine. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: IT tehničar - korisnička podrška (m/ž). Nude ti odlična primanja, stjecanje novih znanja, mogućnost dodatnih edukacija i napredovanja, slobodne vikende i praznike, kolege koji su uvijek spremni pomoći i 'uskočiti' te opuštenu i pozitivnu radnu atmosferu. Javi im se do 13. srpnja.

STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na jednom mjestu. Radi proširenja svog tima u potrazi su za pojačanjem na radnom mjestu: Cyber Threat Intelligence Analyst (m/ž). Nude ti konkurentnu plaću i paket beneficija, fleksibilne uvjete rada i prilagođavanje individualnim potrebama. Također pružaju mogućnosti za profesionalni razvoj i napredovanje, uključujući programe obuke i mentorstvo stručnjaka iz industrije. Javi im se do 19. srpnja.