ŽELITE ISPROBATI?

Winston vas poziva u otvorenu betu Overwatcha

04.05.2016 u 07:49

Bionic
Reading

Kako bi još jednom svima koji ne znaju objasnili kako uskoro dolazi Overwatch, blizzardovci su priredili još jednu animaciju u kojoj Winston poziva članove Overwatcha da se odazovu pozivu dužnosti

Prevedeno na naš nešto jednostavniji sleng, to znači da ćemo uskoro moći zaigrati otvorenu betu igre. Kao što vjerojatno znate, Overwatch bi na tržište trebao doći 24. svibnja, i to na PlayStation 4, Xbox One i dobar stari PC.

Najnoviji videoisječak napravljen je u jednako visokoj kvaliteti kao i dosadašnja dva kratka animirana filma te među ostalim - razotkriva neke detalje vezane uz priču.

Overwatch je tijekom svojeg razvoja prošao kroz mnogo nedaća. Od samog nastanka koji je izravni rezultat prekida rada na masivnom multiplayeru Titan, pa sve do sumanuto blesavih kontroverzi vezanih uz pobjedničku pozu jednog od glavnih likova, mnogo toga radilo je protiv glatkog dolaska ove pucačine na tržište.

Drago nam je da ćemo sa svima otvorenu betu moći zaigrati od 5. do 9. svibnja, dok će ekipa koja je već naručila to moći napraviti već danas. Što Winston ima reći u vezi toga? Saznajte iz najnovijeg foršpana.