USKORO DOSTUPAN SVIMA

WhatsApp je zakrčen? Vrlo skoro stiže alat koji bi vam mogao biti od pomoći

04.11.2020 u 09:39

Bionic
Reading

Novi alat nudi mini prikaz sadržaja za brisanje i grupira ga u kategorije kao što su Forwarded many times i Larger than 5 MB

U WhatsAppu su redizajnirali svoj alat za upravljanje memorijom za pohranu kako bi nam olakšali pronalaženje i brisanje datoteka koje zauzimaju previše prostora na pametnim telefonima.

Novo izdanje alata trebalo bi postati globalno dostupno tijekom ovog tjedna. Možete provjeriti je li stiglo i vama ako otvorite redom Settings, Storage and data pa Manage storage, piše Verge.

New storage management tool on WhatsApp Izvor: Društvene mreže / Autor: WhatsApp

Dosad je alat Storage Usage sortirao sve dostupne razgovore po količini memorije koju zauzimaju, izlistavao broj poruka, fotografija, GIF-ova i video zapisa u svakom razgovoru i omogućavao brisanje svake kategorije s nekoliko kuckanja.

Nedostajala je mogućnost listanja sadržaja kojeg želimo ukloniti što je nepraktično ako, primjerice, želimo pobrisati razgovor, ali ne i fotografije.

Novi alat nudi mini prikaz sadržaja za brisanje i grupira ga u kategorije kao što su Forwarded many times i Larger than 5 MB.