Imate prigovor?

WhatsApp jako zanima vaše mišljenje, evo što spremaju

07.09.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Kompanija želi s korisnicima razgovarati o novonajavljenim značajkama, a to će raditi kao i svaki korisnik WhatsAppa - porukama

WhatsApp je s vremenom posato jednom od najčešće ažuriranih aplikacija za dopisivanje. Uz sve silne dodatke koji stižu u aplikaciju, proizvođaču postaje sve teže procjenjivati je li neka funkcija dobra, korisna ili uopće ne ispunjava njihova očekivanja.

Najnovije informacije nalažu da Meta planira pokrenuti upite unutar razgovora pomoću kojih će više saznati od korisnika. WhatsApp već radi na grupnim anketama i planovima za poboljšanje sustava za prijavu bugova, no niti jedna od njih ne podsjeća na upite koje je primjetio WABetaInfo. Nova značajka doslovan je razgovor sa potvrđenim WhatsAppovim poslovnim računom unutar kojeg možete reći što mislite o određenim značajkama unutar aplikacije, piše Android Police.

Ako se pronađete među 'sretnicima' koji će sudjelovati u upitu, vidjet ćete poziv u razgovor s objašnjenom namjenom, kao i opciju želite li prihvatiti ili odbiti. Ako niste zainteresirani, uvijek možete blokirati račun kao bilo koji drugi.

Nova funkcija prvo se pojavila na iOS verziji WhatsAppa, no vjerojatno će uskoro stići i na Android.