ZAPOŠLJAVANJE

Volite IT i želite raditi u tom sektoru? Provjerite kakvi se poslovi nude ovoga tjedna

10.07.2017 u 13:25

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao, i ovoga tjedna donosimo pregled slobodnih pozicija

CROZ je tvrtka koja se bavi razvojem softvera po mjeri te za korisnike grade enterprise web i mobilna rješenja koristeći najmodernije tehnologije. U potrazi su za Senior Java programerom, a na ovoj poziciji bavit ćete se dizajniranjem softvera, razvojem i implementacijom svih aplikacijskih slojeva, testiranjem te nadzorom i održavanjem sustava u produkciji. Prijave traju do 12. srpnja!

Tvrtka R&E Media bavi se širokim aspektom medijskih djelatnosti, a njen najpoznatiji proizvod je „comprigo“, web stranica i add-on za usporedbu proizvoda, koju dnevno koristi preko 9 milijuna ljudi u 22 zemlje. Trenutno zapošljavaju Software Developera koji će u svojem svakodnevnom radu pretežito koristiti GIT, JavaScript (s naglaskom na Node.js) i Python3. Ako imate tražene kvalifikacije, pripremite životopis jer prijave traju do 30. srpnja.

ACG Lukaps jedan je od najvećih svjetskih proizvođača kapsula koje se koriste u farmaceutskoj industriji u preko 70 zemalja. Zbog širenja obujma poslovanja, zapošljavaju nove djelatnike za poziciju IT Engineer. Posao uključuje analizu, implementaciju, razvoj i optimizaciju postojećih IT sustava, održavanje SAP sustava te rad na mreži i sustavima pohrane. Prijave za ovu poziciju traju do 11. srpnja pa požurite!

S&T Hrvatska među vodećim je IT integratorima u Hrvatskoj, a svoju tržišnu poziciju i razvoj gradi na razumijevanju važnosti IT tehnologija u svakodnevnom poslovanju. Traže djelatnika za poziciju Sistemskog tehničara, a posao uključuje predlaganje, dizajn, implementaciju i testiranje specifičnih aplikativnih rješenja te održavanje sustava kod postojećih korisnika. Pripremite životopis i molbu do 11. srpnja i prijavite se!

Ako imate strast prema iOS i Android aplikacijama i zanimljivo vam je raditi u Cipru, tvrtka SocioBright Ltd zapošljava! Sama tvrtka je start-up koji pruža online usluge razvoja i menadžmenta iOS i Android aplikacija, izradu web stranica te drugih digitalnih marketinških usluga. Zapošljavaju na poziciji iOS & Android Application Developer, a prijave za ovaj posao moguće su do 10. srpnja!