SVI ZA #CRO

Vodimo! Hoće li Eiffelov toranj večeras zasjati u bojama Hrvatske?

21.06.2016 u 12:13

Bionic
Reading

Baš kao i tijekom prethodnih dana kada su na natjecanju EURO 2016 nastupali nogometaši naše reprezentacije tako i danas svi zajedno imamo priliku obojiti Eiffelov toranj u boje hrvatske zastave

Svoj posljednji nastup u skupinama na Europskom nogometnom prvenstvu reprezentacija Hrvatske okončat će u srazu s nogometašima Španjolske. Ako se poklopi niz ne tako sretnih okolnosti, naši reprezentativci plasirat će se u drugi krug natjecanja, a točan rasplet situacije saznat ćemo nakon sraza koji počinje u 21 sat.

Baš kao i tijekom cijelog ovog prvenstva francuski telekom Orange i dalje održava svoju kampanju Show your support, a u sklopu koje je navijačima nogometnih reprezentacija omogućena posebna bitka. Naime, korisnici u sklopu svojih objava na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram koristi i oznaku #CRO i #OrangeSponsorsYou, ili neke druge reprezentacije za koju navijaju, a Eiffelov toranj će zasjati u bojama zastave one države čiji su korisnici na mrežama bili najaktivniji.

Naravno, u priči najviše profitira telekom Orange, no bilo bi lijepo vidjeti jedan od simbola Pariza u našim bojama.

U vrijeme pisanja ovog teksta Hrvatska je s udjelom od 27,4 posto bila na vrhu ove ljestvice, a što i možete vidjeti u prilogu.

Budimo realni, teško da se navijači iz Hrvatske mogu nositi s navijačima mnogoljudne Turske, koja ima gotovo 80 milijuna stanovnika od kojih je gotovo 30 milijuna s pristupom internetu, no nikada se ne zna. Upravo zato #CRO i #OrangeSponzorsYou.

Ljestvicu možete pratiti preko ovog linka.