GEJMING PREPORUKA

[VIDEO] Tražite zanimljive igre za vikend? Zaigrajte ove izvrsne naslove besplatno

18.03.2022 u 14:39

Bionic
Reading

Ako ne znate što biste igrali ovog vikenda, u ponudi je besplatna horor avantura na Epic Storeu, Witcher: Enhanced Edition na GOG-u i, ako ih već niste preuzeli, nekoliko naslova za vlasnike PlayStationa

Ako tražite videoigre koje nećete morati platiti, prvo mjesto koje predlažemo da posjetite je Epic Games Store gdje se svakog tjedna nudi naslov koji možete zadržati zauvijek. Sve što trebate napraviti je preuzeti ga prije nego što mu se cijena vrati 'u normalu'.

Ovotjedna ponuda na spomenutom dućanu obuhvaća In Sound Mind, psihološki horor s elementima pucačine iz prvog lica natrpan slagalicama, bizarnim kreaturama i fantastičnim prizorima. Ako imate živce za malo jeze, volite urbane legende i igraju vam se FPS naslovi, ova igra bi vas mogla zanimati. In Sound Mind možete preuzeti ovdje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Modus Games

Ako vam pucačine iz prvog lica nisu po mjeri, tu je također i alternativa u obliku RPG-a Witcher: Enhanced Edition kojeg se može preuzeti kao besplatan poklon ako instalirate GoG-ov klijent GOG Galaxy. Ova ponuda nije vremenski ograničena kao ona na Epic Storeu te je dostupna već neko vrijeme. Igru možete preuzeti unutar klijenta klikom na karticu 'Recent' i 'giveaway'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: CD Projekt

Treća igra koju možete preuzeti besplatno nalazi se u sklopu mjesečne ponude naslova za PlayStation Plus. Sonyjeva usluga za igru u više igrača i pohranu na oblaku svaki mjesec nudi i nekoliko naslova koje možete preuzeti bez da platite jednu kunu. Ovog je mjeseca za vlasnike PlayStationa 5 u ponudi Ghostrunner, adrenalinom nabijen hibrid platformske igre i izazovnog FPS-a.

Izvor: Društvene mreže / Autor: One More Level