TEHNO PREPORUKA

[VIDEO] Tražite besplatnu igru za vikend? Ugrabite Godfall: Challenger Edition i Prison Architect potpuno besplatno

10.12.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Godfall: Challenger Edition skraćena je verzija izvornog Godfalla koja se usredotočuje na igrin završni sadržaj, dok je Prison Architect iznimno zabavna simulacija izgradnje velikog zatvora

Ako nemate predobru ideju što biste zaigrali ovog vikenda, uvijek možete isprobati dvije igre koje Epic Games nudi potpuno besplatno. Na izboru su nam ovog tjedna dva naslova koja, premda nemaju prevelik broj žanrovskih poveznica, čine cjelinu koja bi mogla 'pogoditi' dosta širok spektar ukusa.

Prison Architect

Izvor: Društvene mreže / Autor: Introversion Software

Prva igra koju možete ugrabiti besplatno je hvaljena simulacija izgradnje zatvora pod imenom Prison Architect. Začinjena vrlo jednostavnom vizualnom estetikom i zaraznim i progresivno sve složenijim gameplay elementima, ova je igra puno zanimljivija i zabavnija nego što se na prvi pogled čini. Isprobajte ju i nećete se razočarati.

Godfall: Challenger Edition

Izvor: Društvene mreže / Autor: Gearbox

Gearboxov Godfall definitivno ne spada među najbolje niti najzabavnije naslove 2021., no ono što ga čini posebnim činjenica je da je sad besplatan. S jedne strane ovo možda zvuči kao fenomenalna stvar, no vodite računa da se radi o takozvanom 'Challenger' izdanju koje sadrži uglavnom sadržaj dostupan na kraju igre.

Premda ovo možda zvuči malo bezvezno, vodite računa da igrači koji dan danas igraju igru sadržaj nakon završetka kampanje smatraju razlogom zašto se igru uopće isplati kupiti.