DIGITALNA KOMUNIKACIJA

Viber konačno uvodi i grupne video pozive

13.05.2020 u 14:56

Bionic
Reading

Korisnici aplikacije za čavrljanje će nakon nadogradnje moći koristiti video pozive sa do 20 osoba

Viber je najavio skorašnje predstavljanje nove značajke – grupnih video poziva za do 20 osoba, s neograničenim vremenskim trajanjem. Potaknuti velikim uspjehom grupnih glasovnih poziva, u Viberu su app odlučili dodatno obogatiti grupnim video pozivima 'bilo s obitelji i prijateljima ili poslovnim kolegama'.

Zbog pridržavanja socijalne distance i postepenog privikavanja na nove obrasce ponašanja ljudi traže i nove načine grupnog okupljanja. S Viberovim grupnim video pozivima, sve su ove aktivnosti izvedive putem samog appa, uz mogućnosti poput dijeljenja ekrana i video emitiranja za mobilne i desktop uređaje.

Kako pokrenuti video poziv? Ništa lakše

Sve što trebate napraviti je kliknuti na novi 'video' gumb na vrhu ekrana ili jednostavno dodati još osoba u već pokrenuti video poziv.

Korisnici također mogu izabrati jednog sudionika i njegov ili njen video povezati na svoj ekran tijekom poziva - gdje će ostati samo za njih. Korisnici također tijekom poziva mogu isključiti svoj mikrofon ili kameru, kao i vidjeti jesu li isto učinili i drugi sudionici.