ETO PRILIKE

Uz nove pakete Optima poklanja 500 kuna

18.04.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Uz nove pakete Duo i Trio stiže poklon bon Zagrebačke banke i izravan ulazak u nagradnu igru u kojoj možete osvojiti uređenje dnevnog boravka u vrijednosti 75 tisuća kn

Svi novi i postojeći korisnici Optima Telekoma koji nemaju ugovornu obvezu koji do 31. svibnja ugovore jedan od Optiminih paketa na dvije godine dobit će Visinu poklon karticu Zagrebačke banke s iznosom do 500 kuna ovisno o odabranom paketu. 

Korisnici automatski ulaze i u  nagradnu igru Optima vam uređuje dnevni boravak u kojoj mogu osvojiti preuređenje dnevnog boravka u vrijednosti od 75 tisuća kn, u suradnji sa časopisom Dom i Dizajn

U novoj ponudi možete izabrati predefinirani paket ili sami složiti paket i prilagoditi ga potrebama (svojim i svoje obitelji) uz pomoć Slagalice koju možete pronaći na internet stranicama Optima Telekoma. 

U novim paketima Duo (telefon + internet ili internet + TV) i Trio (telefon, internet i TV) nema skrivenih troškova, naknade za uspostavu poziva, kažu u Optima Telekomu, a nude maksimalnu brzinu interneta i neograničene minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj. 

Akciju možete i kombinirati s Programom preporuke kako bi dobili i do 800 kn. U Programu preporuke mogu sudjelovati svi neograničen broj puta. S preporukama možete krenuti čim počnete koristiti Optimine usluge. 

Više: Optima Telekom