samsung galaxy note 9

Uskoro stiže novi Samsung Galaxy Note, podsjetili smo se na karakteristike trenutno aktualnog

30.07.2019 u 10:06

Bionic
Reading

Za nešto više od tjedan dana Samsung će predstaviti novi smartfon iz serije Note, a glasina o očekivanim značajkama ne nedostaje

Kako smo već pisali, nagađa se čak i o dva izdanja Samsung Galaxy Notea 10 te novoj poziciji prednje kamere te čak četiri stražnje kamere.

I dok ćemo se u istinitost toga moći uvjeriti 7. kolovoza, podsjetili smo se na neke karakteristike trenutno aktualnog Notea 9.

  • +21
Samsung Galaxy Note 9 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Ukratko, u isprobavanju su se baterija i zaslon opet pokazali kao najveći plusevi ovoga smartfona koji trpi ozbiljan jednodnevni angažman.

Podsjetimo, baterija od 4.000 mAh bila je značajno unapređenje u odnosi na prethodni model, dok je zaslon najveći koji se ikad pojavio na Noteu - 6,4 inčni Super AMOLED Infinity Display.

Kako smo već pisali, skener za otisak prsta na ovom uređaju smješten je ispod kamere koja koristeći umjetnu inteligenciju može prepoznati predmete i automatski popraviti boju kako bi fotografije bile što bolje.

Tu je i novi softver koji fotografu daje do znanja da se bi slika zbog smetnji mogla ispasti lošija, dajući im priliku da poprave kadar i uslikaju savršenu fotografiju

Samsung Galaxy Note 9 velik je uređaj, nenaviklima možda i nezgrapan za korištenje, no za ono što pruža – vrijedi se i  naviknuti. Koristite li pri tome i ono što ga ponajviše razlikuje od konkurencije, S Pen, tim bolje. Pogotovo podsjetimo li se na zgodnu selfie značajku…