STIGLI KATALOZI

Uskoro ćemo moći kupovati izravno u WhatsAppu

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 08.11.2019 11:34
  • Objavljeno 08.11.2019 u 11:34
tportal

Izvor: WhatsApp / Autor: WhatsApp

U WhatsAppu su uveli kataloge za svoju aplikaciju Business koje poduzetnici koji nemaju vlastitu web stranicu mogu upotrijebiti za izradu virtualnih izloga gdje mogu prikazati svoje proizvode i usluge

U pojedinim dijelovima svijeta male tvrtke ne koriste društvene medije i aplikacije za razmjenu poruka samo kako bi promovirale svoje proizvode veći kako bi ih prodavale.

DIGITALNO DOPISIVANJE

Jeste li znali za ove superkorisne trikove za WhatsApp?

Pogledaj galeriju
9

U WhatsAppu su uveli kataloge za svoju aplikaciju Business koje poduzetnici koji nemaju vlastitu web stranicu mogu upotrijebiti za izradu virtualnih izloga gdje mogu prikazati svoje proizvode i usluge. Drugim riječima, uskoro ćemo moći izravno kupovati u WhatsAppu, bez odlaska na web stranicu trgovca ili proizvođača.

Aplikacija Business, predstavljena početkom 2108. godine, tvrtkama omogućava prikaz službenog opisa tvrtke, adresa e-pošte i fizičke adrese te broja telefona za kontakt. Uz to nudi potencijalno korisne podatke i druge alate namijenjene poslovanju.

How to use catalog on WhatsApp Business

Izvor: Društvene mreže / Autor: WhatsApp

Tvrtke koje prodaju putem mobilnih aplikacija često moraju potencijalnim kupcima poslati cjenike i fotografije ponude iznova i iznova. Nova značajka za WhatsApp omogućava im izradu popisa robe s fotografijama, cijenama i opisima. Pritom kupci ne moraju koristiti aplikaciju Business kako bi listali po tim katalozima.

Ova je značajka zasad dostupna za uređaje s operativnim sustavima Android i iPhone u Brazilu, Indoneziji, Meksiku, Njemačkoj, Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji. Uskoro bi se trebala proširiti i na ostatak svijeta, piše Engadget.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!