E-MAIL

Ultimativni vodič za Gmail: Imamo sve savjete koji će vam ikad trebati

6/14

Podesite kaslić prema prioritetima

U nastojanju da poboljša Gmail, Google je u web aplikaciju uveo niz naprednih algoritama. Jedan od njih omogućava izmjenu 'stila' kaslića: klasični, prvo važne poruke, prvo nepročitane, označene zvjezdicom i prioriteti. Neke od njih imaju funkcije koje se relativno lako mogu razumjeti: klasični kaslić i nepročitane poruke. Druge su malo složenije (prioriteti). Najbolji način na koji ih možete upoznati je promijeniti njihov stil i saznati koja od njih vam najviše odgovara.

Prioritetni kaslić pretražuje po vašim porukama i automatski odlučuje koje biste trebali prvo pročitati. U kombinaciji s pametnim oznakama ovaj alat jako dobro organizira kaslić tako da bitne poruke uvijek stavlja na vrh, a sve ostale direktno ispod njih - čak i ako ih niste još pročitali.

Vrstu kaslića možete mijenjati klikom na Inbox, postavke i onda odabrati jedan od radnih režima. Nakon toga obavezno spremite promjene ako ste zadovoljni onime što vidite.

Podesite kaslić prema prioritetima

Podesite kaslić prema prioritetima

Izvor: Screenshot / Autor: Google

Prethodna slika Sljedeca slika
Pripremili smo ultimativnu kolekciju savjeta za korisnike Gmaila, u kojoj ćete garantirano pronaći trik koji će pomoći i vama