Gejmig okupljanje

U subotu i nedjelju na Zagrebačkom se velesajmu održava Reboot Games Weekend 2022

07.11.2022 u 12:00

Bionic
Reading

'Minijaturni Infogamer' u 2022. dolazi kao dvodnevno događanje smješteno u paviljon 8a Zagrebačkog Velesajma koje traje od 12. do 13. studenog

Era gejming sajmova u Hrvatskoj se, nakon višegodišnje pandemije, vraća na mala vrata. Reboot je najavio Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 koji će se održati 12. i 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 8a od 10 do 20 sati.

Reboot će proslaviti desetu sezonu domaće esports lige A1 Adria League koja uključuje natjecanje u igrama Brawl Stars, FIFA 22 i CS:GO, a tu je i nekoliko 'iznenađenja u Rebootovoj produkciji' koja služe kao najava povratka Reboot InfoGamera 2023.

'Nakon tri preduge godine ponovno stupamo na scenu velikih spektakularnih live gaming događanja. Iako fizički znatno kompaktniji i vremenski kraćeg trajanja, Reboot Games Weekened powered by A1 neće razočarati. Pripremili smo atraktivna iznenađenja i gaming sadržaje s naglaskom na dosege tehnologije, pregled najvećih predbožićnih gaming blockbustera te uvid u sve snažniju i veću hrvatsku i regionalnu industriju videoigara.' rekao je Damir Đurović, izvršni direktor i suosnivač Reboota u izjavi za Goodgame.

  • +14
Reboot InfoGamer 2019 Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Ovaj poseban gejming vikend dokaz je da se live gejming događanja konačno počinju vraćati na velika vrata pa tako u 2023. godini očekujemo i comeback jednog od najvećih gejming sajmova Reboot InfoGamera powered by A1, u svojoj prepoznatljivoj, šarenoj i glasnoj megalomanskoj formi', zaključuje Đurović.

Za razliku od prijašnjih InfoGamera, ulaz na ovogodišnji događaj je besplatan.

Više informacija o događaju može se pronaći na društvenim mrežama i na službenoj stranici časopisa Reboot.