ZAPOŠLJAVANJE

U lovu ste na posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

17.04.2023 u 11:35

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled poslova u brzorastućem IT sektoru

Pouzdana si, odgovorna i pedantna osoba koja ima 'can do' stav? Računala i IT oprema ti nisu strani? Ako si od onih koje prijatelji zovu kada im 'ništa ne radi' ili trebaju savjet oko konfiguracije računala, imamo posao baš za tebe. Pridruži se Links timu kao Sastavljač računala (m/ž)! Nude ti kontinuirane edukacije iz područja prodajnih i komunikacijskih vještina, regres, božićnicu i uskrsnicu, naknadu za prijevoz i hranu te otvorenu i pozitivnu radnu atmosferu, a prijave primaju do 23. travnja.

Liburnia Hotels & Villas, jedna od vodećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, poziva te da im se pridružiš na radnom mjestu: Specijalist aplikativnih sustava (m/ž). Njihova ponuda uključuje rad u izazovnoj sredini koja zna prepoznati i nagraditi uspjeh, kontinuirane edukacije i stručna usavršavanja, strukturirano uhodavanje u posao uz pomoć odličnih kolega te vrhunske uvjete rada. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 23. travnja.

Sedam IT, jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga koja uspješno posluje već 19 godina, traži pojačanja na sljedećim pozicijama: Sistem inženjer za IT Service Management sustave (m/ž) i Sistem inženjer za nadzor IT infrastrukture i usluga (m/ž). Odlično ćeš se uklopiti ako želiš raditi u sredini koja ti omogućuje: fleksibilno radno vrijeme, atraktivna primanja, rad na zanimljivim projektima, edukacije i certificiranja, minimalno 24 dana godišnjeg odmora, dodatno zdravstveno osiguranje i koješta drugo! Javi im se do 21. travnja.

PIS (ili poslovno Informatički Sistemi) tragaju za osobom koja će spremno popuniti ispražnjene cipele Sistem inženjera u Odjelu aplikativnih rješenja (m/ž). Zašto prihvatiti njihovu ponudu? Pored činjenice da su jedan od najvećih proizvođača ERP rješenja u Hrvatskoj, radi se o tvrtki u kojoj se svačije mišljenje čuje i uvažava, koja nudi fleksibilnost u radu, redovita mjesečna druženja, nagrade za radne rezultate, plaćen topli obrok u obližnjem restoranu, božićnice… I zato, do 22. travnja prijavi se u PIS jer kod njih Posao i sloboda idu zajedno!

Konica Minolta Hrvatska je rastuća kompanija, sinonim za kvalitetu, inovativnost i kreativnost. Trenutno su u potrazi za odgovornom i motiviranom osobom s iskustvom na poziciji: Servisni tehničar za multifunkcijske uređaje (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva instalaciju, servis i održavanje multifunkcijskih ispisnih uređaja te pružanje tehničke podrške krajnjim korisnicima, a zauzvrat ti nude službeni automobil, kontinuiranu stručnu izobrazbu, odlične kolege te profesionalni rast i razvoj. Svoj životopis im pošalji do 3. svibnja.