BEDOVI

U drugi Destiny prenijet ćemo likove, ali ne i njihovu opremu

14.03.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Bungie objašnjava što ćemo iz Destinyja moći prenijeti u 'dvojku', a od čega ćemo se morati oprostiti

Podsjetimo, prije tjedan dana službeno je potvrdio da ćemo lik iz prvog dijela moći prebaciti u nastavak i to samo ako smo došli do specifičnog dijela igre. Ono što nećemo prenijeti je dio novca, predmete Eververse i još nekoliko stvari, što je u konačnici, očekivano, razbjesnilo najžešće obožavatelje serijala.

'Ono o čemu je bila riječ odnos je igrača s likom u igri, primjerice s Warlockom. Postoje mnogi emotivni dijelovi konteksta koje smo dali svojem liku i te će stvari biti važne u novim nastavcima Destinyja.'

Bungie je također izjavio da je jedna od lekcija važnost novih sadržaja do kojih igrači mogu doći ne bi li bez prekida razvijati svojeg guardiana.

'Stvar koju svaki igrač Destinyja mora imati na umu ta je da će se svijet Destinyja nastaviti razvijati. Svijet Destinyja će cijelo vrijeme evoluirati, a voljeli bismo da Bungie ostane na tom putu kako bi inspirirao zajednicu igrača, umjesto da svoj lik konstantno nadograđuje sljedećih deset godina.'

Activision je potvrdio da Destiny 2 stiže ove godine, a šuška se da bi ovaj nastavak mogao konačno sletjeti i na mnogima omiljeni PC.