VELIKA SVEČANOST

U Abu Dhabiju otvoren prvi Audi Sport Centar

06.11.2016 u 10:24

Bionic
Reading

Otvorenju je prisustvovao i šef tvrtke Stephan Winkelmann, a zvijezda je bio vozač utrka Tom Kristensen, deveterostruki pobjednik na 24 sata LeMansa

Audi je otvorio svoj prvi Audi Sport Centar u Abu Dhabiju, što ne čudi jer je tržište bliskog istoka jedno od najvažnijih za tvrtku.

Tome svjedoči i činjenica da su jedna od atrakcija prilikom otvorenja bili i članovi lokalnog Audi R8 kluba, najvećeg na svijetu, zajedno sa svojim metalnim ljubimcima, a prisutan je bio i direktor Quattro Gmbh tvrtke koja je u procesu rebrandiranja u Audi Sport, Stephan Winkelmann. 


Audijev partner u regiji, tvrtka 'Ali i sinovi', u prostoru Audi Sport Centra veličine 1.122 metra četvorna prilikom otvorenja je izložila R i RS automobile tvrtke, a posjetitelji su se mogli diviti i posebnim modelima iz povijesti automobilizma tvrtke kao što su Audi R18 e-tron quattro koji je osvojio 24 sata Le Mansa 2014. godine, Audi Sport quattro S1 iz legendarnih relijaških 80-ih godina te Audi R8 LMS.

Kao dio otvorenja Tom Kristensen, deveterostruki pobjednik na 24 sata Le Mansa, demonstrirao je prisutnima svoje vještine za upravljačem Audija R3 LMS GT3 na Dubai Autodromu.