NOVITET ZA NOĆNE PTICE

Twitter ima mračnu stranu, evo kako je aktivirati

07.09.2017 u 14:40

Bionic
Reading

Twitter od danas uvodi noćni režim rada za svoju destop verziju u nadi smanjivanja napora za oči korisnika koji ga posjećuju u kasnim satima

Nakon što upalite noćni režim rada, bijeli Twitter na kojeg ste navikli mijenja se u tamno plavu, dok se crni tekst prebaci u bijeli kako bi stranicu doveo do izražaja. Naravno, tu je i niz drugih promjena boje koje će pomoći istaknuti cijelu tamnu kolor-šemu. 

Kako ga aktivirati?

Da biste aktivirali noćni režim rada na stolnom računalu ili laptopu, samo kliknite na svoju profilnu sliku koja se nalazi na gornjem desnom kutu ekrana i tamo kliknite 'Night Mode'. 

Gašenje noćnog režima rada apsolutno je isto kao i njegovo paljenje - pomoću izbornika koji se nalazi na vašoj profilnoj slici. Ova značajka polako se širi među korisnicima, što znači da postoji šansa da baš vama neće biti odmah dostupna. No kao što kažu, strpljenje je vrlina.

Promjena dizajna

Noćni režim rada dobrodošla je promjena za Twitter koji u svojem 'dnevnom modu' zbilja zna naštetiti očima.Noćni režim rada već je neko vrijeme dostupan na Androidu i iOSu.

Dok neki korisnici objeručke prihvaćaju novi 'noćni mod', drugi pitaju kada ćemo (ako ćemo ikad) vidjeti tweetove koje možemo uređivati.