TKO SVE ZAPOŠLJAVA

Tvrtka traži IT-evce za rad u Njemačkoj

03.07.2017 u 12:37

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao i ovoga tjedna donosimo pregled slobodnih pozicija u Hrvatskoj, ali i stranim zemljama

Parts Europe veleprodajni je distributer rezervnih dijelova i opreme za motocikle, quad/ATV, jet ski i snowmobile vozila. Ova tvrtka nudi čak pet pozicija za zaposlenje u Njemačkoj, a radi se o: Senior Full Stack Web Developer, Frontend Developer/UI Designer, Software Tester, SQL Database Administrator i Data Administrator. Svi oglasi aktivni su do 28. srpnja pa pripremite životopise i prijavite se!

Privredna banka Zagreb d.d. bankovno je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. S ciljem održavanja kvalitete poslovanja i ojačavanja postojećeg tima, traže zainteresirane kandidate za radno mjesto Višeg menadžera u Podršci mreži i razvoju. Za ovu ćete poziciju trebati iskustvo u SQL-u, a prijave možete poslati do 7. srpnja.

Tvrtka J.P. Atelier d.o.o. fokusirana je na razvoj poslovnih aplikacija, IT savjetovanje, razvoj mobilnih aplikacija te građenje odličnih IT sustava. Za potrebe proširenja svoje radne snage, otvorili su poziciju .NET/C#/FrontEnd Programera koju možete popuniti ako se prijavite do 6. srpnja.

Ericsson Nikola Tesla vodeći je isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Tim broji preko 3.000 motiviranih zaposlenika, a za svoje podružnice u Zagrebu i Splitu traže još talentirane radne snage. U Zagrebu traže stručnjake za pozicije: E-health Solution Architect, Software Developer i HW/SW razvojni inženjer (junior/senior); dok za svoj ured u Splitu traže stručnjake za pozicije: Python Senior Developer, Continuous Integration & Delivery Developer te Virtualization Engineer. Prijave na pozicije za Zagreb traju do 27. srpnja, a za Split do 12. srpnja pa požurite s prijavama!

Blink d.o.o. tvrtka je s 20-godišnjim iskustvom na području sistemske podrške i razvoja softverskih rješenja koja trenutno zapošljava 25 djelatnika te pruža usluge i rješenja za preko 200 klijenata. Traže stručne ljude za poziciju Razvojni inženjer - .NET developer. Za ovu ćete poziciju trebati iskustva u C#, .NET Framework, ASP.NET, MS MVC, HTML i CSS, Javascript, Microsoft SQL Server te T-SQL jezicima pa ako imate potrebito znanje – pripremite životopise i molbe te ih šaljite do 12. srpnja!