TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT-u? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i što nude

22.01.2024 u 12:23

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Superius, tvrtka koja teži vlastitim i inovativnim proizvodima u svijetu fiskalnih blagajni i rješenja za male poduzetnike, zapošljava na poziciji: Frontend Developer/Quality assurance engineer (m/ž). Potrebno je prethodno iskustvo u Frontend programiranju, a nude ti plaću u rasponu od 1000 do 2000 eura, ovisno o tvom iskustvu i znanju, odlične uvjete za rad te profesionalni rast i razvoj. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 28. siječnja.

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, zapošljava više od 6 tisuća djelatnika, a svoj tim sada žele osnažiti na radnom mjestu: IT sistem inženjer (m/ž). Poželjno je 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te poznavanje backup tehnologije Veeam i Google G Suite rješenja, a zauzvrat ti nude stimulativna primanja, kontinuirani razvoj kompetencija kroz edukacije, onboarding program, podršku od strane kolega te voditelja i ugodnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 28. siječnja.

Tvrtka LAMA je Solution provider po principu "ključ u ruke“ i spada u TOP100 hrvatskih IT kompanija, sa sjedištem u Splitu te podružnicom u Zagrebu. Trenutno su u potrazi za proaktivnom i odgovornom osobom koja će preuzeti ulogu System administratora (m/ž). Kao član Service Desk tima moći ćeš kontinuirano se educirati i certificirati, testirati najnovije tehnologije, imati klizno radno vrijeme, sudjelovati na stručnim skupovima… i koješta drugo! Javi im se čim prije, jer rok za prijavu na oglas ističe 27. siječnja.

Posjeduješ iskustvo u instalacijama bilo koje vrste tehničke opreme? Krasi te spretnost u rukovanju ručnim alatima za montažu opreme? Timski si igrač, ali bez problema se snalaziš u samostalnom radu? Odlično! Savršen/a si kandidat/kinja za radno mjesto Instalater audio-video opreme (m/ž) u tvrtki Smart AudioVisual! Njihova ponuda uključuje visoka osnovna primanja, dodatne bonuse te mogućnost napredovanja prema pozicijama AV tehničara i integratora. Svoj životopis im pošalji do 5. veljače.

Vizija tvrtke Monri Payments je ostaviti generacijama koje dolaze bolje iskustvo plaćanja diljem svijeta. Kako bi to ostvarili potrebna im je podrška, a s tim na umu zapošljavaju na poziciji: .NET Developer (m/ž). Nude ti mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja, klizno radno vrijeme, hibridan oblik rada (3 dana iz ureda i dva dana od kuće), putni trošak, božićnicu i naknadu za topli obrok. Javi im se do 26. siječnja.