PRIJAVITE SE

Tražite bolji posao? Pogledajte što se u IT-ju nudi ovog tjedna

04.12.2018 u 10:00

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam izbor oglasa za radna mjesta u brzorastućem IT sektoru

Organizirana si i odgovorna osoba koja je spremna provesti zadane ciljeve? Odlikuje te snalažljivost, fleksibilnost te posebno izražene vještine rada s računalom? MojPosao upravo zapošljava Web administratora, a glavni zadaci su: strukturirano prikupljanje i obrada podataka, postavljanje i uređivanje oglasa u web sučelju, administriranje web stranice te sudjelovanje u idejama za poboljšanje. Zvuči zanimljivo? Prijavi se do 9. prosinca.

Marker je vodeća tvrtka, isporučitelj web trgovina na domaćem tržištu gdje su do sada izradili više od 120 e-Commerce rješenja koja se temelje na Markerovoj web platformi. Ako voliš ploviti marketinškim vodama, imaš iskustva, gramatiku i pravopis imaš u malom prstu, pratiš trendove, idealan si kandidat za poziciju Senior Content Marketing manager/ Copywriter. Mjesto rada je u Varaždinu a prijave traju do 10. prosinca.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Convergent Media grupa širi svoj iskusni tim i zapošljava Senior Front-end Developera koji će biti odgovoran za kreiranje web stranica i rješenja za klijente, kreirati moderne digitalne platforme. Idealan kandidat ima iskustvo rada kao HTML i JS developer, razumijevanje CSS-a i JS-a te specifikacija. Detalje pročitajte u oglasu i pošaljite svoju prijavu.

CRIONIS je tvrtka sa sjedištem u Delawareu (USA), a osnovana u Hrvatskoj od strane iskusnih IT profesionalaca. Trenutno zapošljavaju Analitičara koji će kroz potrebne podatke i analize podržavati globalno poslovanje. Osoba će biti odgovorna zadužena za sve analize i pretvaranje velikog broja podataka u izvještaje koji će biti temelj za donošenje odluka i razvoj poslovanja. Detalje pročitajte u oglasu.

M-Career zapošljava Linux DevOpsa i Senior NET developera. Nudi vam se velika prilika za profesionalni napredak u jednoj od vodećih regionalnih grupacija, kroz učenje i razvoj te sudjelovanje na velikom IT projektu implementacije B2B, B2C, eCommerce i BI rješenja u različitim industrijama multinacionalne grupacije tvrtki. Oglasi su aktivni do 5. prosinca.