oglasi

Tražite posao? Odabrali smo pet zanimljivih oglasa za IT-jevce

28.05.2018 u 13:21

Bionic
Reading

Portal MojPosao objavio je oglase za posao u pet renomiranih kompanija. Pogledajte što se nudi i pronađite nešto za sebe

INPRO je tvrtka za razvoj i implementaciju vlastitih programskih rješenja te puno ulažu u kvalitetu. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla, zapošljavaju odgovorne i motivirane osobe za radno mjesto Inženjer razvoja IT rješenja čiji će glavni zadaci biti: rad na projektima razvoja programskih rješenja, izrada aplikacija prema zadanim projektima, sudjelovanje u analizi i definiciji korisničkih zahtjeva. Idealan kandidat ima VŠS/VSS informatičkog smjera, poznaje .NET platforme i Microsoft Visual Studio okruženje. Rok prijave na oglas je 8. lipnja.

Adriagate, vodeća incoming turistička agencija specijalizirana za smještaj za odmor u Hrvatskoj pruža kvalitetnu turističku ponudu i profesionalnu uslugu orijentiraju prema individualnim željama i potrebama korisnika. Trenutno zapošljavaju Sistem administratora za održavanje serverskog sustava, implementaciju, administraciju i održavanje mrežnih i sigurnosnih rješenja. Rok prijave na oglas je 5. lipnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Cenosco je jedinstvena softverska tvrtka s uredom u Haagu i u Puli. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija, stoga možete birati između: Scrum Master, Interaction/ Web Designer, Implementation Developer, Web Application Developer, Software Tester i 3D Developer. Rok za prijavu je 19. lipnja.

Tvrtka Kelteks osnovana je 1990. godine kao obiteljsko poduzeće, a iza sebe ima veliko iskustvo i poznavanje tržišta kao partner u građevinskoj i industriji kompozita. Inovativnim rješenjima tehnici tkanja Kelteks se razvio u dokazanog ponuđača kompozitnih materijala za područje sporta, automobilske industrije i maritimnih primjena. Trenutno zapošljavaju ERP konzultanta a sve uvjete pročitajte u oglasu.

​​​​​​​INA grupa srednje velika je europska naftna kompanija s vodećom ulogom u regiji u području istraživanja, razrade i proizvodnje nafte i plina. Trenutno zapošljavaju SAP BI Experta koji će raditi kao član SAP razvojnog tima i pružati praktičnu tehničku expertizu o cjelokupnoj arhitekturi, dizajnu, konfiguraciji i implementaciji BI/BW aplikacija. Idealan kandidat ima minimalno 3 godine sa SAP BI sustavima, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te IT vještine. Prijave traju do 8. lipnja.