EPIC ČASTI

Tražite izvrsnu arkadu za vikend? Preuzmite Yoku's Island Express potpuno besplatno

03.09.2021 u 12:15

Bionic
Reading

Epic svakog tjedna nudi nekoliko besplatnih videoigara, a ovaj put je pripremio nešto zbilja posebno. Yoku's Island Express je mješavina metroidvanije, platformske igre i flipera koju jednostavno morate isprobati

Epic Games Store nastavlja voljenu praksu izdavanja besplatnih igara svakog tjedna, a ovaj put je priredio, kao što je i obećao, 2D platformsku igru Yoku's Island Express.

Yoku's Island Express izašao je u 2018. te je vrlo brzo postao miljenikom velikog broja gejmera. Igra je sakupila zavidan broj visokih ocjena unatoč činjenici da je riječ o nišnoj platformskoj igri flipera.

U Yoku's Island Express igrači preuzimaju ulogu poštara Yokua koji mora proputovati velik otok pun platformskih izazova koje, naravno, rješavate kao da igrate fliper, no tu su i druge zanimacije poput dostavljanja paketa, rješavanja problema koji muče brojne žitelje otoka, kao i pokoja borba protiv velikih bossova.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Villa Gorilla

Kao i svaki tjedan, vašu kopiju Yoku's Island Expressa možete preuzeti do sredine idućeg tjedna, i to s Epic Games Storea.