TEHNO PREPORUKA

Tražite dobru igru za kišni vikend? Zaigrajte Duskers potpuno besplatno

24.02.2023 u 12:22

Bionic
Reading

Atmosferična mješavina simulacije i strategije stavlja vas u ulogu preživjelog astronauta koji pomoću dronova pretražuje olupine naoko napuštenih svemirskih brodova

Epic Games u svojoj tjednoj promociji ovaj put nudi Duskers, znanstveno fantastičnu stratešku igru koju je razvio Misfits Attic.

U Duskersima vodite pilota dronova koji za kontroliranje uređaja umjesto palice koristi komandne linije. Vaš je cilj koristiti dronove da istražujete naoko napuštene svemirske brodove te pronađete komponente kojima ćete svoje dronove nadograditi. Zadatak vam je također otkriti zašto su ti svemirski brodovi uopće napušteni. Olupine su proceduralno generirane, što znači da nikad nećete dvaput istraživati isti brod.

U Duskersima sve morate zaraditi, piše izvor. 'Od dijelova za dronove sakupljače, preko novih robota, pa čak i nadogradnji za vaš svemirski brod. 'Problem je što u tim olupinama vrebaju opasna bića, oružja su iznimno rijetka, a na vama je da smislite pametan način iskorištavanja vojne stanice korištenjem senzora kretanja i mamca'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Misfit's Attic

Čak i ako se uspijete probiti do cilja, postoji šansa da će vam se pokvariti senzor ili će vam ponestati mamaca. Dobra strategija uključuje obzirno korištenje resursa, pažljivo istraživanje i konstantnu budnost.

Atmosferični naslov koju mnogi uspoređuju s Alienom možete preuzeti sve do 2. ožujka kad će je zamijeniti druga besplatna igra.