U subotu u plaza event centru

Tradicionalni Fotosajam u subotu otvara vrata uz pregršt novosti i popusta. Bit će tamo i dronova i modela

17.10.2019 u 13:41

Bionic
Reading

Posjetitelje na više od tisuću četvornih metara prostora očekuju atraktivna predavanja, proizvodi više od 50 foto i video brendova, fotoradionice te sajam rabljene opreme. Svaki posjetitelj dobiva na dar katalog i kupone s popustima do 20 posto na fotoaparate i opremu

Fotosajam, jedini hrvatski sajam foto i video uređaja i dodatne opreme, održava se ove subote 19. listopada u Plaza Event Centru (bivši Hypo Expo Centar) u Zagrebu.

Sajam se održava već dvanaestu godinu za redom i na njemu će sudjelovati dvadesetak izlagača koji su za posjetitelje pripremili uređaje i dodatnu opremu više od 50 brendova, uključujući Canon, Epson, Nikon, Olympus, Sigmu i Panasonic. Posjetiltelje očekuju i praktične fotoradionice, prigodna izložba i prodaja rabljene opreme po povoljnim cijenama.

Uz fotoaparate i kamere, na sajmu će se moći razgledati i najnovija ponuda objektiva, bljeskalica, profesionalne flash i LED rasvjete te dodataka poput torbica ili sredstava za čišćenje, velik izbor stativa i studijske opreme te uređaja za ispis, ali i dronova za snimanje iz zraka.

Uz sajam će se održati i niz zanimljivih predavanja. Tako će Sonyjev ambasador Petar Sabol govoriti o snimanju makro fotografija te otkriti trikove kojima svoje fotografije dovodi do savršenstva. Fotograf Igor Dugandžić Cigo će kroz praktičan rad s modelom demonstrirati kako napraviti kvalitetan i oku ugodan portret osobe, a Marko Dušak će prikazati kako se bezzrcalnim sustavima i objektivima mogu snimati vjenčanja.

Raspored svih predavanja i više informacija o događanjima možete potražiti na www.fotosajam.info ili na Facebook profilu www.facebook.com/zgfotosajam.

Ulaznica na Fotsajam stoji 20 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike 10 kuna, dok mlađi od 10 godina ulaze besplatno. Sve posjetitelje očekuje dar te besplatan katalog s kuponima kojima se fotoaparati i oprema mogu kupiti uz popuste do 20 posto. Fotosajam otvara vrata u subotu 19. listopada u 10 sati, u dvorani Kornati, u prizemlju Plaza Event Centra.