POSEBNO IZDANJE

Tportal ima Plan B!

22.04.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Produžena ruka Plana B, jedinog tehnološkog lifestyle magazina u Hrvatskoj i regiji, od danas je u obliku posebnog izdanja prisutna i na tportalu

Vodeći magazin za promociju digitalnog života, ali i svih inovativnih pojedinaca, tvrtki, projekata i institucija, u svojoj web inačici, posebno osmišljenoj za čitatelje tportala, u narednim će mjesecima donositi niz zabavnih, edukativnih i retrospektivnih sadržaja, tema i infografika kojima će nastojati zagolicati maštu, davati smjernice, detektirati trendove i predviđati buduća kretanja u našem mikrokozmosu.

Digitalni život u svim svojim oblicima i formama, zelene energije, dizajn, film i glazba, planet Zemlja, fotografija, viralna čuda, internetski noviteti, društvene mreže, retro proizvodi i usluge koji su nas oduševljavali, samo su neka od područja kojima će se Plan B na tportalu baviti.

O sinergiji tportala i Plana B nešto više nam otkriva glavna urednica tportala Alemka Lisinski:

'Plan B, prvenstveno zbog otvorenog i svježeg pristupa širokom spektru tema, od tehnologije do politike, kulture i lifestylea, bit će sadržajno obogaćenje tportala. Uredništvo tportala izuzetno cijeni što su kolegice i kolege napravili novi Plan B za digitalnu verziju – dakle nisu mehanički pretočili svoj magazinski print sadržaj na web. Sigurna sam da će se za Plan B zainteresirati velika većina posjetitelja tportala i svi zaljubljeni u 'derivate' weba 2.0. Bit će to odlična sinergija!'

Nakon gotovo tri godine postojanja tiskanog izdanja Plana B, koje se svojom kvalitetom probilo u sam vrh ponude na domaćem novinskom tržištu, cilj novinara i urednika Plana B je ovim iskorakom čitateljima tportala ponuditi kvalitetne tekstove. Jesu li u tome uspjeli, prosudit ćete sami!

Plan B na tportalu