BRAVO, BRAVO

Tomislav Bronzin Microsoftov je MVP 11. godinu zaredom

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 10.06.2015 09:22
  • Objavljeno 10.06.2015 u 06:57
Tomislav Bronzin i Ivan Vidaković

Tomislav Bronzin i Ivan Vidaković

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Microsoft Hrvatska

Jedanaestu godinu zaredom Tomislav Bronzin dobitnik je titule Most Valuable Professional (MVP), priznanja koje Microsoft dodjeljuje pojedincima za njihov rad, zalaganje, podučavanje i dijeljenje znanja o Microsoftovim tehnologijama

Svega je nekoliko ljudi koji se mogu pohvaliti takvim nizom. Trenutačno sveukupno u svijetu, po svim kompetencijama, ima 2.500 MVP-jeva. Kako bi se dobio MVP certifikat potrebno je znanje i stručnost u tom segmentu, aktivno sudjelovanje u zajednici na svjetskoj razini, držanje predavanja, sudjelovanje na proizvodnim grupama Microsofta te preporuke ostalih MVP-ova.

'Biti MVP velika je počast koju Microsoft dodjeljuje istaknutim pojedincima koji su se dokazali kao stručnjaci za pojedini Microsoftov proizvod odnosno tehnologiju i meni je izuzetna čast biti članom tog tima jedanaestu godinu zaredom. Tijekom tih godina izuzetno puno sam naučio i drago mi je da sam to svoje znanje mogao dijeliti s drugima i razvijati proizvode koji se danas koriste', izjavio je Bronzin.


Bronzin je osnivač tvrtke CITUS (Microsoft Silver Certified Partner) čija je glavna djelatnost proizvodnja programskih rješenja i savjetovanje za razvoj aplikacija na Microsoftovoj platformi. Autor je dva patenta s područja ICT-a te je dobio nekoliko zlatnih medalja za inovacije u ICT-u (SAD, Koreja, Rusija, Tajvan, Hrvatska, Malezija).

Bio je uključen u projektiranje i implementaciju prvih mobilnih rješenja na Microsoftovoj platformi te razvoj prvih rješenja koja su koristila Unified Communication. Ima više od 18 godina iskustva u struci i nositelj je počasnih titula Microsoft Regional Director. Redovni je predavač na Microsoftovim konferencijama u široj regiji poput Microsoft TechEd Europe ili WinDays i MobilityDay te predavač na Visokoj školi za primijenjeno računarstvo.

Jedan je od osnivača Microsoft Communityja u Hrvatskoj, a pomogao je njihovo osnivanje u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Armeniji i Moldaviji. Član je upravnog odbora i dopredsjednik INETA Europe - International .NET Association te organizator konferencije Mobility Day. Jedan je od autora koji su osmislili i predaju specijalni trening Developers Bootcamp.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!