ZAJEDNIČKE TEME

Tinder želi bolje spajati pa su pripremili anketu sa zanimljivim pitanjima. Pogledajte kako će to izgledati

05.05.2021 u 13:01

Bionic
Reading

Kako bi uspješnije spajao potencijalne parove, poznati servis uvodi upitnike pomoću kojih će pokušati otkriti njihovo zajedničko područje interesa

Tinder će uskoro korisnicima pokušati pružiti više informacija o zajedničkim interesima, a kako bi to postigao odlučio je uvesti kvizove. Upitnici pod imenom Vibes korisnicima će stizati jednom tjednom i pitati ih 'šašava' pitanja poput '____ je hrana koju jedemo na pikniku' ili 'Dolazite li 20 minuta ranije ili 10 minuta kasnije?'.

Korisnički odgovori bit će vidljivi na njihovom profilu svim drugim korisnicima koji su također ispunili upitnik - ako se dva korisnika spoje, njihovi odgovori će se naći u zajedničkom razgovoru. Pitanja će, objašnjava Verge, biti privremena što znači da će nakon nekoliko dana nestati. Ako želite na svojem profilu imati odgovore, morate ćete opet ispuniiti sljedeću anketu.

Tinder ovu značajku testira još od prošle godine te tvrdi da povećava šansu uspješnog spoja. Vibes je najnoviji pokušaj poznate usluge da poveća angažman i korisnicima pruži više tema o kojima mogu pričati. Aplikacija je, podsjetimo, do sad u sebi imala interaktivni video koji korisnicima pruža opciju rasprave o odlukama koje su u njemu donijeli.

Vibes će u Tinder stići krajem svibnja.