JOŠ BOLJE DOPISIVANJE

Svidjele su vam se reakcije na poruke? Pogledajte što sad stiže na WhatsApp

21.10.2022 u 15:37

Bionic
Reading

Popularna aplikacija za dopisivanje uvodi nekoliko dobrodošlih noviteta kojima nastoji dodati nove načine interakcije s drugim korisnicima

WhatsApp je u travnju dodao opciju za reagiranje na poruke, a sad tu opciju proširuje i na statuse. Najnovija nadogradnja za popularnu aplikaciju donosi dodatnu opciju interakcije sa statusima, a dostupna je na Androidu i iOS-u. Riječ je o vrlo sličnom načinu komunikacije onom kakvog smo susreli kod Instagramovih Storiesa i Facebookovih Storiesa.

Za razliku reakcija na poruke koje uključuju sve emojije, reakcije na statuse za WhatsApp uključuju nasmiješeno lice sa srcima umjesto očiju, lice koje plače od rasadosti, lice s razjapljenim ustima, rasplakano lice, zahvalne ruke, konfete i sto bodova.

Značajka je aktivna te bi uskoro trebala postati dostupna svim korisnicima, nezavisno o platformi.

Meta je također u WhatsApp uvela poveznice za pozive. Ova značajka najavljena je tek nedavno te korisnicima dozvoljava slanja poveznica pomoću kojih se drugi korisnici mogu spajati na pozive - slično kao kod Google Meeta i Zooma.


Konačno, tu je dodatna opcija za rad u grupama. Administratori sad mogu vidjeti ako netko napušta grupu te će moći brisati tuđe poruke. Korisnici će također moći poništiti brisanje poruka - samo će za to imati svega par sekundi vremena, piše Beebom.