GUSARI!

Što nam točno dolazi u osmoj sezoni Fortnitea?

01.03.2019 u 12:00

Bionic
Reading

Epic u novoj sezoni popularne igre uvodi gusare, vulkan, hrpu skinova i dvije nove uzbudljive lokacije

U novoj sezoni popualrne Battle Royale igre stižu čak dvije nove lokacije - Lazy Lagoon i Sunny Steps. Do njih će igrači moći doći na sjeveroistoku otoka, kao i u blizini vulkana koji je nastao na mjestu Wailing Woodsa. Ovo znači da igrače vreba nova opasnost u obliku lave i bonus u obliku vulkanskih otvora u tlu koji će ih izbacivati u vis. Što se Snijegom prekrivenog dijela otoka koji je nastao u sedmoj sezoni tiče, on i dalje ostaje tamo gdje je.

VODIČ ZA RODITELJE

Klinci su vam opsjednuti Fortniteom? Pobrojali smo sve što trebate znati o najpopularnijoj videoigri na svijetu

Pogledaj galeriju

Arrg

Tema osme sezone Fortnitea su ni manje ni više nego - pirati i avantura. Ovo znači da će mapa biti prekrivena tematskim obilježjima poput zastava i gusarskih utvrda, a sve nadopunjuje i novo moćno oružje - gusarski top. Iz igre odlaze avioni, ATK-ovi, šoping kartovi, hladne chiller granate i maske snjegovića. Ako vas zanima apsolutno sve vezano uz novu sezonu Fortnitea, detaljnu listu nadogradnji i promjena možete pronaći ovdje.

A sad onaj dio koji se plaća. Osma sezona popularnog Battle Royalea donosi novi battle pass koji uključuje hrpu piratskih tričarija: nove skinove i jedrilice, novu glazbu, kao i (ne znamo zašto) izrezbarenog drvenog psa. Sve ovo nadopunjuje i banana odijelo pod imenom Peely. Kao i svaki put do sad, igrači će moći otključati sto nagrada tijekom aktivnog razdoblja battle passa koje traje idućih 69 dana.

Sve ovo Epic je upakirao u tematski foršpan nove sezone koji je, očekivano, pun eksplozija i dobre zabave.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Epic