NOVE BOJE

Što kažete na novu Nokiju 3310 3G? Evo koliko će koštati

02.10.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Nokia 3310 3G ima više razmaka između tipki, za lakše i ugodnije zvanje, pisanje poruka i tvitanje, pruža do 6,5 sati razgovora i do impresivnih 27 dana vremena čekanja tako da uvijek možete ostati u kontaktu

HMD Global, dom Nokia mobilnih telefona, predstavio je telefon Nokia 3310 3G. Sa svježim novim bojama i novim sučeljem koje dopušta korisnicima da odaberu temu koja pristaje njihovom raspoloženju, na ovom modernom klasiku odsada je omogućen i 3G te je dostupan za uživanje u još više zemalja diljem svijeta. I da, još uvijek ima Zmiju, javljaju iz kompanije.

'Naša nova interpretacija telefona Nokia 3310 bila je kulturni i globalni fenomen. U svijetu u kojem dominiraju pametni telefoni, miks nostalgije i lijepog telefona koji traje i traje, zaokupio je ljudsku maštu. Naši obožavatelji diljem svijeta tražili su da da ovaj legendarni telefon podrži 3G. Fanovi su tražili, mi smo slušali i danas predstavljamo Nokiju 3310 3G' rekao je Juho Sarvikas, direktor proizvodnje, HMD Global.

  • +13
Je li ovo 20 najboljih smartfona na svijetu? Izvor: OnePlus / Autor: OnePlus

Nokia 3310 3G dostupna je u četiri karakteristične boje - Yellow i Warm Red i novim Azure i Charcoal nijansama, sve s mat finišom i novom srebrnom tipkovnicom.

Nokia 3310 3G ima više razmaka između tipki, za lakše i ugodnije zvanje, pisanje poruka i tvitanje, pruža do 6,5 sati razgovora i do impresivnih 27 dana vremena čekanja tako da uvijek možete ostati u kontaktu.

Nokia 3310 3G s predstavljanjem kreće sredinom listopada i u maloprodaji će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 69 eura.