najbolje od Samsung Galaxy ekosustava

Smartwatch koji kuca kao analogni sat

19.10.2018 u 09:19

Bionic
Reading

Uz Galaxy Watch nećete imati potrebu pritiskati gumb kako bi vam on pokazao vrijeme, a okrugli brojčanik, sjena kazaljke i kucanje daju mu dojam pravog ručnog sata. Uz dugotrajnu bateriju koja omogućava do tjedan dana korištenja, Galaxy Watch upravlja vašim pozivima i glazbom s baterijom koja je napravljena da traje

Pratite svoj napredak

Kao vaš osobni trener, Galaxy Watch omogućuje da se više usredotočite na vježbu, a manje na samo planiranje. Ovaj sat može mjeriti puls i nadzirati čak šest različitih aktivnosti dok vježbate. Odaberite nekoliko od ukupno 39 vježbi, od čega je 21 namijenjena izvođenju u zatvorenom prostoru, i slobodno prelazite s jedne na drugu. Također, Galaxy Watch vam omogućuje i da saznate više o svojim navikama spavanja. On prati kvalitetu vašeg sna i stvara zapis koji uključuje četiri faze sna, te automatski detektira visoku razinu stresa i pomaže u smanjenju istog kroz navođeno disanje.

Galaxy Watch donosi najbolje od Samsung Galaxy ekosustava, s dugotrajnijom baterijom, te bezvremenskim i personaliziranim dizajnom. Ovaj jedinstveni uređaj otkriva kada se budite i prikazuje vam dnevne novosti poput vremenske prognoze, rasporeda za taj dan, podsjetnike i drugo. Također, zaslon ovog sata može biti uvijek uključen kako bi cijelo vrijeme mogli vidjeti koliko je sati.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Izrazite svoju osobnost

Galaxy Watch dolazi u dvije inačice i čak tri boje – srebrnoj, promjera 46 milimetara, i ponoćno crnoj i popularnoj ružičasto zlatnoj boji, promjera 42 milimetra. Svoj Galaxy Watch možete i dodatno personalizirati odabirom brojčanika i izborom boje remena koja odgovara vašem životnom stilu i modnom izričaju.

Za potpunu slobodu korištenja, u Hrvatsku uskoro stiže i verzija s LTE povezivanjem, koja omogućava telefoniranje i slanje poruka bez potrebe povezivanja na telefon.