Dišite lakše uz trostruku zaštitu

Samsung Wind-Free™ klima uređaji vaš dom čine ugodnim i svježim

07.07.2020 u 12:02

Bionic
Reading

Iako Samsung Wind-Free™ klimatizacijski uređaji održavaju klimu unutar vašeg doma ugodnom i svježom, ovi uređaji nude i više od toga

Napokon hlađenje bez neugodnog osjećaja propuha

Samsung Wind-Free™ tehnologija hlađenja vam pruža učinkovito hlađenje prostora bez osjećaja propuha, hladnog zraka koji izravno puše te tako stvara neugodan osjećaj koji se često povezuje s glavoboljom, kostoboljom, problemima s očima i slično. Kada se postigne željena temperatura, Wind-Free način rada će tiho i nježno raspršivati hladni zrak kroz 23.000 mikrorupica te na taj inovativan način održavati svaki kutak prostorije ugodno rashlađenim.

Wind-Free™ tehnologija omogućuje protok zraka uz manju brzinu strujanja te nižu razinu buke što čini boravak u prostoji daleko ugodniji od onoga hlađenog klasičnim klima uređajem.

Dišite lakše uz trostruku zaštitu

Samsung Wind-Free™ klima uređaj ne samo da održava temperaturu vašeg doma ugodnom nego se brine da je zrak koji udišete pročišćen.

Tri-Care filter koji se nalazi u uređaju sastoji se od tri sloja koji smanjuje prisutnost štetnih čestica u zraku, u prostoriji. Svaki sloj zadržava velike čestice prašine, vlakana pa čak i životinjske dlake te je premazan Zeolite premazom koji smanjuje prisutnost virusa, baketerija i alergena. Tri-Care filter je cerificiran od strane kompanije Intertek te se tim certifikatom jamči da se prolaskom zraka kroz filter uređaja reducira 99,9% bakterija, virusa i alergena2.

Pametni način rada olakšava vašu svakodnevicu

Samsung Wind-Free™ klima uređaji dolaze s funkcijom AI Auto Comfort3 koja bazira svoj rad na umjetnoj inteligenciji. Zahvaljujući ovoj funckciji, uređaj analizira sobnu temperaturu, vanjsku temperaturu te povijesne obrasce ponašanja korisnika tj. načine hlađenja i temperaturu koju korisnik uobičajno postavlja u određenim uvjetima, te sukladno tome automatski prebacuje rad na optimalne postavke hlađenja prostorije.

Model Wind-Free™ Elite je opremljen senzorom za otkrivanje pokreta koji prepoznaje kada nikoga nema u prostoriji te se automatski prebacuje na način rada za uštedu energije.

Wind-Free™ uređajem se može upravljati na daljinu pomoću aplikacije SmartThings. Korisnik može uključiti i isključiti uređaj, postaviti raspored rada uređaja, promijeniti postavke, pa čak i nadzirati potrošnju energije sa svog pametnog telefona.

Uštedite energiju bez smanjenja učinkovitosti klimatizacijskog uređaja

Samsung Wind-Free™ klima uređaji koriste radnu tvar nove generacije, R32 koji pomaže u očuvanju ozonskog omotača jer ima niži utjecaj na globalno zagrijavanje u usporedbi s uobičajenim radnim tvarima.

Samsung Wind-Free™ klima uređaj je ekološki prihvatljiva opcija za one koji traže snažni uređaj sa smanjenim negativnim utjecajem na okoliš. Uz to, njegova energetski učinkovita Digital Inverter Boost tehnologija održava željenu temperaturu uz niže vibracija kompresora, značajno smanjujući potrošnju energije.

________________________________________

1 Ispitano na modelu AR12TXCAAWKEU u usporedbi sa Samsungovim klasičnim modelom AQ12EASER.

2 Testirano na Samsung AR9500T. Protivvirusni filter zraka (Tri-Care Filter) može ukloniti do 99,9% virusa na temelju Intertek testa.

3 Dostupno za modele s Wi-Fi opcijom; za pravilan rad potrebno je omogćućiti Wi-Fi povezivanje.