NA VIJETNAMSKOJ STRANICI

Procurio iPod Touch s kamerom

19.05.2010 u 13:58

Bionic
Reading

Već drugi put Vijetnamci izazivaju Apple i pokazuju njegove prototipove. Ovaj put radi se o Appleovom multimedijalnom playeru iPod Touch MP3 opremljenom digitalnom kamerom

Vijetnam je, čini se, postao koban za Appleovu tajnovitost. Nakon što su se Vijetnamci dokopali i onda raskopali iPhone 4G, sada se u njihovom posjedu našao pretprodukcijski primjerak iPod Toucha opremljen digitalnom kamerom. Prisjetimo se razočaranja Appleovih korisnika kada se pojavila druga generacija iPod Toucha bez kamere te fotografija raskopanih iPoda na kojima se može vidjeti mjesto previđeno za kameru.

Predviđanja su se ostvarila ili barem tako izgleda s obzirom na to da je web stranica Tinhte.vn objavila fotografije kamerom opremljenog iPoda. Na stražnjoj strani pokazanog iPoda vidi se oznaka DVT-1 koja znači Design Verification Test. U prijevodu bi to bio primjerak uređaja kojim se isprobava dizajn što gotovo sigurno znači da se ne radi o finalnoj inačici uređaja. iPod u pitanju opremljen je sa 64 gigabajta memorije i kamerom razlučivosti dva megapiksela. Softver u njemu je dijagnostički što znači da nema funkcionalnost MP3 playera. Proizvođač uređaja je Foxconn.

Poznavatelji razvojno-proizvodnog procesa tvrtke Apple tvrde da bi se moglo raditi i o jednom od prototipa od kojih je nastao aktualni iPod Touch. Previše je otvorenih opcija da bi se točno znalo hoće li ovako izgledati iPod Touch koji će biti predstavljen 7. lipnja ove godine pa nam preostaje samo pričekati još koji tjedan.